úterý 19. května 2015

4 tipy na netradiční svatební oznámení

Hledáte inspiraci na svatební oznámení? Podívejte se na typy svatebního oznámení, vzory, texty a zajímavou grafiku přímo od výrobců.

Svatebním oznámením oznamují snoubenci den a místo konání svatebního obřadu. Je to chvíle, kdy už budoucí ženich požádal svou vyvolenou o ruku a navlékl ji zásnubní prsten. Nyní snoubenci oficiálně informují své okolí o budoucí svatbě a vyzývají tak adresáty, aby se této významné události zúčastnili a prožili svatební den spolu s nimi.

Karton papíru s textem nemusí být jen nudné sdělení, ale vizitka, kterou si svatebčané doma vystaví a budou vzpomínat na tento památný den

Každé svatební oznámení vypadá trochu jinak, co se týče barev, papíru, textu a zpracování. Pozvánka bývá opentlena mašlí, stuhou, někdy dekorativní sponkou.

Oznámení by mělo obsahovat:
·         jména ženicha a nevěsty a jejich adresy
·         datum, čas a místo konání svatebního obřadu

Do pozvánky se může otisknout i krátký citát nebo životní motto obou snoubenců.

Prohlédněte si vzory originálních svatebních oznámení a textů:

Luxusní svatební oznámení

Luxusnioznameni.cz tiskne několik stylů svatebních oznámení a je na výběr ze 14 barev. Cena může být do 30 Kč/oznámení, ale i za 50 Kč a více. Tiskne se i na amulet nebo do speciální krabičky.

luxusni svatebni oznameni

Originální svatební oznámení

Velmi zdařilá svatební oznámení dělá Charlota na 2foto.cz, která dokáže zpracovat požadavky snoubenců do nejmenšího detailu. Není divu, že už má na léto 2015 plný kalendář.


originalni

Vtipné svatební oznámení

Na ioznameni.cz si můžete vybrat ze 7 typů svatebních oznámení: ať už máte náladu na vtipné, netradiční, kreslené, jednoduché, černobílé nebo s retro - vždycky vám vyjdou vstříc. Na vyhotovení je garance 5 dnů od zadání a je možné objednat i rozesílku.

vtipne svatebni oznameni

Svatební oznámení s fotkou

Originalnioznameni.cz nabízí širokou nabídku svatebních oznámení včetně zajímavých doplňků a zpracování. I ty největší nároky na detaily nemají nárok - snoubenci si mohou vybrat z různých druhů papíru, technologie tisku nebo dokonce potisk etiket na víno/komponentů na svatební tabuli v jednotném vizuálním stylu.

svatebni oznameni s fotkou

Máte svůj tip na dobrého výrobce svatebního oznámení nebo pěknou fotografii? Podělte se v komentářích, zajímavé příspěvky rád uveřejním.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Chcete se na něco zeptat nebo se podělit o své zkušenosti? Neváhejte a pište do komentářů!